2010. január 17., vasárnap

Tervezgetés 2010-re

Január 15.-én megtarthattuk második ifióránkat. Ez alkalommal az előttünk álló évre vonatkozó terveinket beszéltük meg. Már Újévkor arról kezdtünk el tanakodni, hogy miként érhetjük a város fiataljait, akik nem ismerik az Urat. Csaba testvérnek az az ötlete támadt, hogy havonta tartsunk egy külön alkalmat fiataloknak, mely alkalmakon filmeket nézünk és végén megbeszéljük azokat. Az első ilyen alkalom febr.26-án lesz. addig még több mint egy hónap van, de neki kell állanunk a készülődéhez.
Idén többet fogunk szolgálni, valószínűleg havonként egyszer. Csab testvér engem bizott meg az ifjusági szolgálatok megszervezésével. Szeretném ,ha idén nemcsak énekekkel, vesrekkel, bizonyságtételekkel szolgálnánk, hanem valós tényeket bemutató jelenetekkel is.Ha az Úr megsegít, és ha a többieknek sem esik nehezükre, februárban egy ,, Légy bátor megvallani" című jelenetet fogunk előadni. Utoljára 2005.karácsonyán szolgáltunk jelenettel. Az elég rég volt.Ezután d.u 6-8 között ifiórát tartunk, ezt követően egy fél órát a szolgálatokra készülünk.
Szeretnénk idén is táborozni.Újból a Teleios-házra gondoltunk, mivel felejthetetlen élményt nyújtott számunkra tavaly. Már most kezdjük a gyűjtögetést.
A megbeszélés után Csaba testvér a Róma 6:4 versét olvasta fel.,,Eltemettettünk azért ő vele együtt a keresztség által a halálba: hogy miképen feltámasztatott Krisztus a halálból az Atyának dicsősége által, azonképen mi is új életben járjunk''.Alkalom adódott az önvizsgálatra. Mennyire temettük el az óembert?
Ha evangélizálni akarunk, az hiábavaló volna a felszínesen eltemetett ÉNnel. Csak is az Úr által élhetünk egy áldásokban gazdag évet.

Nincsenek megjegyzések: