2008. április 1., kedd

Az ifjúság története-3.rész

Annamáriát Papolcról újból egy fél évig nem láttuk. Nem tudjuk pontosan, miért hiányzott. De meglepetésünkre egy őszi nap megjelent ifjúsági óránkon, ahol beszámolt megtéréséről, mely egy hívő táborban történt. Ez eléggé jól hangzott, örültünk, arra gondolva, hogy most rendszeresen fog járni. Annamari említette Csaba testvérnek, hogy szeretne bemeritkezni, így el is kezdték a felkészítőt....
2006 karácsonyán végre megadatott számunkra a lehetőség, hogy az ifjúság eljuthasson más helységbe szolgálat céljából. Csaba testvér autója párunkat el is szállított Szörcsére, hol a testvéreket karácsonyi énekkel örvendeztettük meg.
2006 utolsó napja is nagy jelentőséggel bírt. Ez volt az első szilveszter amelyen mi, fiatalok együtt lehettünk. Egész éjjel miénk volt az imaház, ahol énekeltünk, játszodtunk, imádkoztunk. Jól esett a szendvics, amelyet B.Annamari és Salomé készítettek. Ne is beszéljek a gyümölcsteáról. Csaba testvér kis családja is csatlakozott hozzánk a 2007 évbe való átmenetelkor. Imádkozva értük meg a 2007-et. Miután Csaba testvérék hazamentek, kis cetlikre leírtuk terveinket ez évre, hogy aztám elővegyük és lássuk mi valósul meg.Folytatjuk!

Nincsenek megjegyzések: