2008. április 3., csütörtök

Fejér Sámuel


Biztosan mindenki várja, hogy írjunk valamit Sámuelről. Mivel már hónapok óta üresen áll ez a téma. Hát ez most, jun.18-án megtörténik.
Kértem Sámuelt, hogy írjon magáról a blogba. Nem vállalta. Nincs hozzá kedve. Úgy hogy az írást én vállalom(János).
Fejér Sámuel 1991. november 7.-én született családja 6. gyermekeként. Hívő családban nevelkedett, s mivel édesapja gyülekezeti vén és misszonárius, mindig igeközelben lehetett. Családjában rendszeresen olvasták az igét. Kicsi kora óta jár az imaházba, ahová nem csak összejöveteli alkalmakkor ment, hanem más napokon is.(Ugyanis akkor, mikor kis gyermekek voltunk, sokat mentünk az imaházhoz játszani volt hely az udvaron és a tágas kertben). Sokszor amikor unta magát, ment az imaházba , ott könnyen feltalálta magát. Úgy látom , életében az imaházhoz való ragaszkodás sokat jelentett, hiszen nem távolodott el tőle s így korán átadhatta szívét az Úr Jézusnak, 15 évesen.Egy alkalommal a gyülekezetben a személyes megtéréseinkről beszéltünk és Csaba testvér elmesélte, hogy egyik vasárnap istentisztelet után Sámuel odament hozzá, s kérte, hogy imádkozzanak együtt, mert szeretné átadni a szívét az Úr Jézusnak. Annak lassan már egy éve.
46 nap múlva lesz bemerítés. Két fiatal már eldöntötte, hogy bemerítésben is követi az Úr Jézust. Sámuel nem tudja eldönteni, hogy bemerítkezik vagy sem. Imádkozzatok érte, hogy döntsön ebben a kérdésben is.

Nincsenek megjegyzések: