2009. augusztus 17., hétfő

Augusztus 6., csütörtök

Az olvasók bocsánatát kérem azért, hogy halogattam az utolsó napról szóló beszámolót. Nagyon letör, amikor valaminek a befejezéséről kell írnom. De csakis akkor teljes a sztori, hogyha az be is van fejezve.
Reggel szokás szerint 8 körül ébredtünk. Ezt követően reggeliztünk, amelyet egy kis imaáhitat követett. Csaba testvér egy zsoltárt olvasott fel . A zsoltár alapján hálát adtunk Istennek azért, hogy megáldotta ezt az öt röpke napot, és hogy minden úgy alakult, ahogz számítottuk, sőt még jobban.
Ezen a napon nem tartottunk bibliaórát, mivel időnk nem engedte és ki is kellett takarítanunk a házat. Felülről kezdtük a ház takarítását. Miután az ágyneműket összehajtogattuk, a szőnyegek kirázása következett, ami a fiuk dolga volt. A lányok ez idő alatt kisepregették a szobákat. A földszinten is alapos munkát végeztünk. Itt már porszívót is használtunk. A kamrából is kivettük a dolgainkat, amire pedig nem volt szükség azt kidobtuk a szemétbe, a szemetet pedig a táborba szállítottuk.
Miután a ház patyolat tiszta lett, kint hozzáfogtunk utolsó ebédünk elkészítéséhez. Egy kis miccshúst sütöttünk. Mivel lassacskán eleredt az eső, a Teleios-ház ,,tornácán" ebédeltünk meg. Ezután Mónika testvérnő feladatához hűen elmosogatott.
Kb d.u 3 órakor indulhatunk el. Megálltunk a tábornál, hogy tegyük le a maradék szemetet, valamint a tányérokat, poharakat. közben láttuk , hogy aegyre többen érkeznek a zene7 -re. Fél 4 után a tábort is elhagytuk.
Előre azt terveztük, hogy megállunk Csíkszeredában és egyet fagyizunk, de az eső miatt meggondoltuk magunkat. Ám tervünkkel még se hagytunk fel. Kézdivásárhelyen felkestük a For You pizzázót, ahol fagylaltot is tudtunk rendelni. Miutána fagyinkat elfogyasztottuk, még nem siettünk haza. Úgy gondoltuk, hogy készítünk néhány csoportképet.
Ezt követően indultunk is. Már csak 3 falu választott el Kovásznától. Kovászna előtt, Zabolán megálltunk, hogy tegyük le Nimródot. A Kalányos család szeretettel fogadott bennünket. Nimród eközben előkerítette pónilovát, Jimmy-t, aki már megint elcsatangolt. A csoport egy része elindult hazafelé, mások még maradtak egy keveset roma testvéreinknél. kb este 7 felé érkeztünk haza.
Az Úr megáldotta kegyelmével ezt a néhány napot, amely számunkra emlékezetes marad. Reméljük, hogy év végén még elmehetünk erre a helyre.

Nincsenek megjegyzések: