2009. augusztus 30., vasárnap

Egy kis beszámoló

Szeretném bemutatni, mivel foglalkoztunk az utóbbi időben. Augusztus 7.-én, pénteken 6 órára gyültünk össze az imaháznál. A táborozók közül mindannyian ott voltunk. Ez alkalommal megtekintettük a táborozás alatt készült fényképeket. Csaba testvér gondosan kiválogatta a jó fényképeket, az elsikerülteket pedig törölte. A fényképek felelevenítették bennünk a nem is oly régi emlékeket. Sajnos, a táborozás már csak emlékként marad meg, nem hozható vissza, de még szervezhetünk egy ilyen alkalmat ezután is.
A fényképek megtekintése után Az utolsó bűnevő című filmet néztük meg. Mindannyiunkra nagy hatásssal volt, megható volt látni, hogy az Amerikában letelepült, régi hagyományait gyakorló velszi néphez eljut a tiszta evangélium, és a kis emberközösség megtér. A film az emberek bemerítésének képével zárult.
Következő pénteken egy zebrás filmet tekeintettünk meg. Csaba testvérék egy kis időre a rokonaikhoz látogattak, így magunkra maradtunk, de ettől függetlenül minden pénteken összegyúltünk.
A következő pénteken egy kicsit beszélgettünk az ifjuság állapotáról, valamint arról, hogy mik a jó ifjuság alapfeltételei.
Tegnapelőtt főtémánk a kisértés volt. Hamarosan hazajön a lelkipásztorunk, remélem már következő alkalommal ő is velünk lesz.

Nincsenek megjegyzések: